7 Aralık 2019 Cumartesi

Ev Dekorasyonu: Charles Street Oasis - Becky Shea Design


Backy Shea Design tasarımcıları bu yazıya konu olan Charles Streets Oasis ev dekorasyonu çalışması hakkında şunları söylüyorlar: "Hudson Nehri'ne bakan West Village'da bulunan bu organik yerleşim alanının tavandan taban uzanan çelik ızgara pencereleri kentin ve doğanın nefes kesen manzarasının görülebilmesini sağlıyor. New York'ta sık rastlanmayan bir durum olan doğal ışık, alanın her tarafına nüfuz ediyor.

Müşterimizin sadece yıllarca değil, on yıllarca keyif alacağı zamansız  bir estetik yaratmak için çalışmamızda tarafsızlık yaklaşımını tercih ettik. Her bir odayı, hem mekanı bağımsız olarak tanımlayacak, hem de evin diğer bölümleriyle uyumlu olacak şekilde tasarladık."








Ev sahibi nötr renklerden oluşan paletimize son derecede açıktı, zira bu mekanın stresli bir iş gününden sonra kapıdan içeri adım attığı anda rahatlamasını sağlayacak sakinleştirici bir vaha olmasını istiyordu. Tekstil, deri, ahşap ve çelik gibi çeşitli dokular kullandık. Bütünsel tasarım sürecimize sadık kalmak, her bir odanın diğerleriyle uyum içinde olmasını sağlamak bizim için çok önemliydi - yine de her birinin bağımsız bir havası da olmalıydı."














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder